Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού- Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού- Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας στους παριστάμενους εγκάρδιες ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με επιτυχία τα μουσικά σύνολα του μοντέρνου τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με χριστουγεννιάτικες και άλλες μελωδίες, υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητών Ελένης Καπνόριζα και Γιάννη Μιγδάνη, καθώς και η καθηγήτρια μονωδίας – μελοδραματικής του Ωδείου Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, που με τη συνοδεία πιάνου ερμήνευσε επίκαιρες  μελωδίες.

Επίσης η συγγραφέας Μαριλένα Καββαδά με την καλλιτεχνική της ομάδα «Μαγικό Κοχύλι» παρουσίασαν σε διαδραστική αφήγηση «Το αρκουδάκι με το κόκκινο σκουφάκι κρατά την υπόσχεσή του» ,ενώ την εκδήλωση διάνθισε χορευτικά η καθηγήτρια χορού Νικόλ Καμζέλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας. Την ευθύνη της επιμέλειας είχε η Διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου και της οργάνωσης η Ελένη Χοζού.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού- Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κότου


Στιγμιότυπο 2 από τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού- Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κότου

Μετάβαση στο περιεχόμενο