Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου, ο Εξωραϊστικός- Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωρού & Λάκκα Κότου «Άγιος Ελευθέριος» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  για τα παιδιά, στο 4ο Δημοτικό Σχολείου Ζεκάκιο.

Δεκάδες μικροί φίλοι του Συλλόγου με τους γονείς τους απόλαυσαν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, τη σχολή χορού “Dance Nikol” να διανθίζει χορευτικά τη γιορτή και τις «Ελληνικές Μαριονέττες» να παρουσιάζουν την παράσταση «Ο Κρυμμένος Θησαυρός».

Στη γιορτή για τα παιδιά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του στους παριστάμενους για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά, συνεχάρη τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου και τη διευθύντρια κα Κοσκόρου για την εξαιρετική τους μουσική ερμηνεία, καθώς και τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Δ.Σ.  για τη συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και ιδιαίτερα για την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, που πλέον έχει γίνει θεσμός για τα παιδιά.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Νησιώτης έδωσε τις εορταστικές ευχές του στους συμμετέχοντας και ευχαρίστησε ο Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαο Πέππα για τη στήριξή τους στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.
Εκτός του κου Προέδρου της ΚΕΔΑ κου Πέππα, στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Συλλόγου κ. Δημήτρης Σμυρνής.           

Ολοκληρώνοντας την εκδήλωση, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα εδέσματα από τον μπουφέ που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος. 

 

Σχετικά αρχείαΣτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο