Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου Ψαλτικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική με κάλαντα από κάθε γωνιά της χώρας ερμήνευσαν οι χορωδίες και τα μουσικά σύνολα του Σχολείου Ψαλτικής, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που παρουσίασαν παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016. 

Οι σπουδαστές του Σχολείου Ψαλτικής, παρουσία επίσης της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Ρένας Χαλιώτη, εκπροσώπων του Ιερού Κλήρου πόλης  και ιεροψαλτικών φορέων απέδωσαν εξαιρετικά με τη συνοδεία ορχήστρας επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους και κάλαντα της Θράκης, της Κρήτης, της Αίγινας, Βυζαντινά και Ποντιακά κάλαντα, αλλά και πανελλήνια κάλαντα  της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο καλωσόρισμά του, εξήρε τη σημαντική προσφορά του Σχολείου Ψαλτικής στη διατήρηση και προαγωγή των αρχών, των αξιών και των ελληνορθόδοξων παραδόσεων μας  και τη μεταλαμπάδευση αυτών στη νέα γενιά. «Αγκαλιάζουμε την προσπάθεια του Σχολείου και παρέχουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης και δημιουργίας σε εκείνους που νοιάζονται για το καλό της πόλης και των πολιτών. Ενωμένοι ως μία οικογένεια, απλώνουμε το χέρι σε όσους έχουν ανάγκη και ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας. Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με υγεία και πρόοδο σε όλους και σε όλες».

Οι επικεφαλής του Σχολείου Ψαλτικής Κωνσταντίνος Μπουσδέκης και  Κωνσταντίνος Φωτόπουλος ευχήθηκαν από την πλευρά τους στο κ. Πατούλη για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς «Χρόνια Πολλά» και «Κάθε Επιτυχία» στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο του από τις θέσεις ευθύνης που υπηρετεί.

 

Σχετικά αρχείαΣτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου Ψαλτικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (1)


Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου Ψαλτικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (2)


Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου Ψαλτικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο