Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Ημέρας Alzheimer του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Πρόεδρο της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών Παρασκευή Σακκά, την Υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας Alzheimer Ελένη Μαργιώτη, και το προσωπικό του κέντρου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανταλλάσσοντας ευχές με τους παριστάμενους στη γιορτή.


 


Στη γιορτή που διοργάνωσε το Κέντρο Ημέρας Alzheimer του Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των μελών αλλά του προσωπικού του κέντρου.


Κατά την παρουσία του στη γιορτή όπου έγινε θερμά αποδεκτός από τους παρευρισκομένους, ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους τους Καλές γιορτές και Υγεία για το νέο έτος. Αναφερόμενος στο έργο του κέντρου μίλησε με ιδιαίτερα επαινετικά λόγια για τη σημαντική συνεισφορά όλων όσοι εμπλέκονται στη φροντίδα των ατόμων που πάσχουν από τη νόσο Alzheimer. Από την πλευρά τους οι φροντιστές και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την παρουσία του αλλά και την υποστήριξη του έργου τους από το Δήμο Αμαρουσίου.


Παρούσα στη γιορτή ήταν και η Πρόεδρος της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών Παρασκευή Σακκά. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο