Στη χοροεσπερίδα για τους συντελεστές των εκδηλώσεων της 50ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Ν. Αλεπούς, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Κ.Α Ν. Βαλλάτος, και η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη.H χορωδία και το χορευτικό του Πολιτιστικού και Πνευματικού Συλλόγου Νέων Παλατίων Ωρωπού κατά την εμφάνισή του με μικρασιάτικα τραγούδια και χορούς.Η Στέλλα Κονιτοπούλου, συνοδεία του Βασίλη Κλουβάτου, στο βιολί, και του Απόστολου Καρποντίνη, στο λαούτο.


Στην τελετή λήξης της 50ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής που διοργανώθηκε προς τιμή των συντελεστών των εκδηλώσεων της έκθεσης παρέστη, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας.


Στη διάρκεια της βραδιάς, μουσικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου παρουσίασε ποικίλο πρόγραμμα με αποσπάσματα του ελληνικού, μοντέρνου και κλασικού μουσικού ρεπερτορίου. Στο μπουζούκι ήταν ο Σταύρος Σακάτος και στο τραγούδι η Αγγελική Κουνάκη, και η Ματίλντα.


Παρόντες στη χοροεσπερίδα ήταν ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς, η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμιστών Αγγειοπλαστών (Π.Ε.Κ.Α) Νίκος Βαλλάτος, μέλη του Δ.Σ της Π.Ε.Κ.Α, συμμετέχοντες καλλιτέχνες κεραμιστές, συντελεστές της διοργάνωσης, συνεργάτες.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, σεμινάρια, διαλέξεις, προβολές, και μουσικά σχήματα πλαισίωναν τη λειτουργία της έκθεσης. Αναλυτικά, το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου είχε παρουσία με συμμετοχή της κλασικής ορχήστρας του Ωδείου υπό τη διεύθυνση του Σωκράτη Σταθουλόπουλου, της ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου σε έντεχνο πρόγραμμα με υπεύθυνο το Μιχάλη Σωτηράκη, και της μοντέρνας ορχήστρας των καθηγητών του Ωδείου σε μοντέρνο πρόγραμμα σε jazz, blues και ροκ υπό τη διεύθυνση του Λευτέρη Βαλασέλλη. Συμμετοχή με μικρασιάτικο πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση του καθηγητή του Ωδείου Αθανάσιου Θάνου, είχε, επίσης, η χορωδία του Πολιτιστικού και Πνευματικού Συλλόγου Νέων Παλατίων Ωρωπού, μαζί με το χορευτικό του συλλόγου με υπεύθυνο τον Αργύρη Δήμου. Στη βραδιά με τα νησιώτικα τη Στέλλα Κονιτοπούλου, συνόδευε στο βιολί ο Βασίλης Κλουβάτος, και ο Απόστολος Καρποντίνης, στο λαούτο.


Η αυλαία της φετινής Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής θα πέσει και επίσημα την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 στις 8 μ.μ. με την παραδοσιακή «Ρεβυθάδα» και τη βράβευση των καλλιτεχνών που διακρίθηκαν στη φετινή έκθεση κεραμιστών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο