Στη χορευτική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά των προγραμμάτων χορού του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους στη γιορτή των παραδοσιακών χορών.Στιγμιότυπα από τη γιορτή των παραδοσιακών χορών των παιδιών.


 


 


Χορούς από τη Σαλαμίνα, την Κρήτη, τη Δράμα, την Ικαρία και τον Πόντο παρουσίασαν στους θεατές στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή παραδοσιακών χορών του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου γιορτάζοντας τη λήξη των φετινών παιδικών προγραμμάτων χορού. Τους νεαρούς χορευτές χειροκρότησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Περισσότερα από 300 παιδιά Νηπιαγωγείου μέχρι και Γυμνασίου συμμετείχαν σε μία μουσικοχορευτική παράσταση με 12 χορευτικούς σταθμούς αντίστοιχους των χώρων άθλησης όπου φιλοξενούνται οι χορευτικές ομάδες σε κάθε γειτονιά της πόλης.

Στον χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τα παιδιά για την εμφάνισή τους, αλλά και τους γονείς τους για την επένδυση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών τους στην ελληνική παράδοση. Τους ευχαρίστησε που βρίσκονται κοντά στα Τμήματα Αθλητισμού του Δήμου, και τους υποσχέθηκε ότι παρά τις δύσκολες συγκυρίες από το Μαρούσι δεν θα εκλείψουν ο αθλητισμός και τα προγράμματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στην παράδοση του τόπου μας.


Με αφορμή τη φιλοξενία της παραδοσιακής γιορτής στο κλειστό «Σπύρος Λούης» ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε και στα σχέδια της Διοίκησης για ανακατασκευή του ιστορικού γυμναστηρίου παραδίδοντας μέσα στα επόμενα χρόνια έναν ακόμα σύγχρονο αθλητικό χώρο στους νέους και στους κατοίκους της πόλης.


Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση στο τερέν του γυμναστηρίου όλων των παιδιών και από τις 12 προπονητικές ενότητες.


Την ευθύνη διδασκαλίας των παιδιών κατά τη φετινή σεζόν είχαν οι δάσκαλοι: Έφη Ρογκάκου, Σταύρος Καρλής, Νάντια Τσίχλη, Σούλα Τσιπολίτου, Δήμητρα Λουλακά, Νατάσα Θανοπούλου.


Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την εταιρία Thousand Flavours για την ευγενική παραχώρηση καθισμάτων για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Κώστας Αντωνόπουλος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο