Στη φιλανθρωπική συναυλία του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Παναγίας Βλαχερνών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ναού παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο χαιρετισμό του στη φιλανθρωπική συναυλία του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Παναγίας Βλαχερνών.

 Πλήθος κόσμου ενίσχυσε τη φιλανθρωπική συναυλία του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Παναγίας Βλαχερνών.


Στη φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Παναγίας Βλαχερνών στον Παράδεισο Αμαρουσίου με τη συμμετοχή καλλιτεχνικού σχήματος του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού, παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, τιμώντας την πρωτοβουλία μαζί με πλήθος πιστών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αλληλεγγύης.


Στο χαιρετισμό του προς το ακροατήριο, ο κ. Πατούλης, απέδωσε τα εύσημα στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού για την πρωτοβουλία προσφοράς στο συνάνθρωπο αλλά και τον διττό αυτό σκοπό της εκδήλωσης που προάγει μαζί τον πολιτισμό και τη φιλανθρωπία.


Το πρόγραμμα της βραδιάς περιελάμβανε τραγούδια του σύγχρονου ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που παρουσίασε η 15μελής ορχήστρα και η χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση του πρωτοσύγκελου του εκκλησιαστικού συμβουλίου πατέρα Χρήστου Κατσούλη.


Οι παρευρισκόμενοι αντί για αντίτιμο εισόδου στη συναυλία, προσέφεραν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του φιλανθρωπικού έργου του Ιερού Ναού.


Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιώργος Ιατρίδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο