Στη φθινοπωρινή συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων του συλλόγου, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φθινοπωρινή συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι, για την ενίσχυση των έργων αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Βλάχου Σταματάκη, άνοιξε την εκδήλωση κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στις προσπάθειες για την ολοκλήρωση του ιερού ναού και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Πατούλη, και τη Διοίκηση για τη σταθερή και αμέριστη υποστήριξη του έργου του Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου που μέσα από τις προσπάθειές τους κρατούν άσβεστη τη φλόγα της Ορθοδοξίας και την ελπίδα για εθνική ανάταση.

Στη συνεστίαση παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ρώτας, Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης, εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή».

 

Σχετικά αρχείαΣτη φθινοπωρινή συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στη φθινοπωρινή συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στη φθινοπωρινή συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο