Στη συνεστίαση του Συλλόγου Ανέγερσης Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών του Συλλόγου, και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε η ψυχαγωγική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι για την ενίσχυση του έργου αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, επίσης, με τη συνεργασία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Ευγένιου, προϊσταμένου του Ναού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Ελένη Βλάχου Σταματάκη, και νυν δημοτική σύμβουλο, για τις προσπάθειες της με επίκεντρο την ολοκλήρωση του ναού της περιοχής.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταματάκη, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, για τη σταθερή υποστήριξη του έργου της αποπεράτωσης του ναού.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και αντάλλαξε απόψεις για θέματα επικαιρότητας.

Στη βραδιά παραβρέθηκαν, επίσης, μέλη και φίλοι του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης, και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, αλλά και εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή».

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη του συλλόγου και μέλη της Διοίκησης του Δήμου_1


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη του συλλόγου και μέλη της Διοίκησης του Δήμου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο