Στη συνεστίαση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Σε ζεστή ατμόσφαιρα τα μέλη και οι φίλοι του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου γιόρτασαν την Αποκριά. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.  Ιωακείμ Ουίλς.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Ομίλου και τα μέλη του Δ.Σ. για το πλούσιο κοινωνικό τους έργο, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν  σε πολιτιστικό επίπεδο,  προσφέροντας την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους του Ομίλου να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αντάλλαξε ευχές με τους παριστάμενους και συνομίλησε μαζί τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ.  Νίκη Ζησίμου-Γεωργοπούλου – Αντιπρόεδρος, Μαράτα Βλάσση – Γραμματέας, Ελένη Μπουτιέρου – Ταμίας, Πάνος Στεργίου – Έφορος Εκδρομών, Βούλα Κασδαγλή – Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων, Μαίρη Πάλλη – Έφορος Γραφείου, Βασίλης Σκουρλής – Υπεύθυνος Εθελοντισμού, Πώλα Τσεβδού – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων, Κώστας Γαρδέλης – Ειδικός Γραμματέας, Σοφία Ζέρβα – Υπεύθυνη Επικοινωνίας.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την εκδήλωση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο