Στη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» παρευρέθη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο του ΔΣ του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο.
|download file .jpg 101KB|Μία απολαυστική συναυλία με αγαπημένους καλλιτέχνες παρακολούθησαν όσοι παρευρέθησαν στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α.
|download file .jpg 111KB|


Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έδωσε το «παρών» στη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α με την υποστήριξη του Δήμου για την ενίσχυση του εθελοντικού μη κυβερνητικού οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίνο, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Goin’ Through, οι ΝΕΒΜΑ ένωσαν αφιλοκερδώς τις φωνές τους με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου.


Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστήριξε την εκδήλωση παρέχοντας υλικοτεχνική υποδομή αλλά και αγοράζοντας εισιτήρια που διέθεσε στα μέλη του οικοτροφείου «Ηπιόνη», στη στέγη για άτομα με ειδικές ανάγκες «Ηλιοτρόπιο», στο οικοτροφείο θηλέων «Αμαλίειο» και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π-ΜΕΑ) του Δήμου.


Παρών στη συναυλία ήταν και ο Πρόεδρος του ΔΣ του σωματείου «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο