Στη συνάντηση επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής ομογένειας με τους Έλληνες ομογενείς που ανήκουν στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης : «Από τη νέα ηγεσία των Η.Π.Α προσδοκούμε μία πολιτική προσανατολισμένη στις αρχές της δικαιοσύνης, της ειρήνης και της ισότητας. Ελπίζουμε να ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για τη χώρα μας».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν χθες στην Ουάσινγκτον οι Έλληνες ομογενείς προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου αλλά και των Ελλήνων ομογενών που συμπεριλαμβάνονται στο επιτελείο του νέου Προέδρου των Η.Π.Α Ντόναλντ Τραμπ.

Στην εκδήλωση η οποία  πραγματοποιήθηκε εν’ όψει της τελετής ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των Η.Π.Α παραβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν.Παππάς, ο Έλληνας πρέσβης στις Η.Π.Α  Θ. Λαλάκος, επιφανείς προσωπικότητες της ελληνικής ομογένειας και οι Έλληνες ομογενείς που συμπεριλαμβάνονται στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου, όπως ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, το μέλος του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκης, ο Αν. Διευθυντής του Λευκού Οίκου Τζορτζ Τζιτζίκος και ο στενός συνεργάτης του κ. Ν.Τραμπ Τζ.Παπαδόπουλος.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Έλληνες συνεργάτες του νέου Αμερικανού Προέδρου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα οποία είναι απόρροια της κρίσης και τους επισήμανε την ανάγκη να στηριχθούν τόσο η χώρα μας όσο και ο Ελληνικός λαός στην μεγάλη εθνική προσπάθεια που γίνεται με στόχο την ανάκαμψη και την οικονομική και κοινωνική αναγέννηση.

Σε δηλώσεις τoυ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ελληνική ομογένεια για την τιμητική πρόσκληση που μου απεύθυνε να παραβρεθώ σε αυτή την τόσο σημαντική συνάντηση με επιφανείς προσωπικότητες της ομογένειας αλλά και με τους Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στο επιτελείο του νέου Προέδρου των Η.Π.Α Ν.Τραμπ. Οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με την ελληνική ομογένεια εδώ στις Η.Π.Α τα τελευταία χρόνια, έχουν χτιστεί σε γερές βάσεις και θα συνεχίσουμε να τις υποστηρίζουμε με την ίδια θέρμη.

Στόχος μας είναι όλοι οι Έλληνες σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται να είναι ενωμένοι και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τη χώρα μας να ανακάμψει και να βγει νικήτρια από το τούνελ της κρίσης. Η γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία μας θα συνεχιστεί.

Παράλληλα μου δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσω για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας με τους Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στο στενό κύκλο του νέου Προέδρου των Η.Π.Α ,με την ελπίδα από τη νέα τους θέση να βοηθήσουν την Ελλάδα που βιώνει μία κρίσιμη περίοδο.

Στη σημερινή ορκωμοσία του νέου Προέδρου η παγκόσμια κοινότητα θα ακούσει σημαντικά πράγματα. Ελπίζουμε σε μία πολιτική προσανατολισμένη στις αρχές της δικαιοσύνης, της ειρήνης και της ισότητας.

Προσδοκούμε  όλοι να ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για τη χώρα μας».

 

Σχετικά αρχείαΣτη συνάντηση επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής ομογένειας με τους Έλληνες ομογενείς που ανήκουν στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (1)


Στη συνάντηση επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής ομογένειας με τους Έλληνες ομογενείς που ανήκουν στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (2)


Στη συνάντηση επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής ομογένειας με τους Έλληνες ομογενείς που ανήκουν στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (3)


Στη συνάντηση επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής ομογένειας με τους Έλληνες ομογενείς που ανήκουν στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (4)


Στη συνάντηση επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής ομογένειας με τους Έλληνες ομογενείς που ανήκουν στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (5)


Στη συνάντηση επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής ομογένειας με τους Έλληνες ομογενείς που ανήκουν στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (6)

Μετάβαση στο περιεχόμενο