Στη συμπληρωματική Δενδροφύτευση του Δάσους Κοκκιναρά Πεντελικού συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email










Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Ποιότητας Ζωής κ. Σ. Τσιπουράκης με τον Υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Επ. Κατσιγιάννη και εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας και του Οργανισμού Περιβάλλοντος που συμμετείχαν στη δενδροφύτευση.
|download file .jpg 120KB|


Πιστός στο ‘ραντεβού’ του σε δράσεις που αφορούν στη προστασία του Περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε στη συμπληρωματική δενδροφύτευση του Δάσους Κοκκιναρά, η οποία διοργανώθηκε από τον ΣΠΑΠ την Κυριακή 28 Μαρτίου.


Εθελοντές υπό την εποπτεία του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας και του Οργανισμός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας και του Ειδικού σώματος, φύτευσαν 200 δένδρα, δρυς και πεύκα, ολοκληρώνοντας έτσι την δενδροφύτευση στου τομείς φύτευσης της 4ης μεγάλης εθελοντικής Δενδροφύτευσης που έγινε στις 21 Μαρτίου.


Παρόντες στη δενδροφύτευση ήταν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Ποιότητας Ζωής, Δημ. Σύμβουλος κ. Σ. Τσιπουράκης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Επ. Κατσιγιάννης.


Μετάβαση στο περιεχόμενο