Στη συγκέντρωση του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 141 Kb|

O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης συμμετείχε στη συγκέντρωση που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών μπροστά από τα Προπύλαια.


|download file .jpg 104 Kb|


Στη συγκέντρωση που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών μπροστά από τα Προπύλαια για την καταγγελία της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής και του μνημονίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης για τα δικαιώματα των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και του ιατρικού προσωπικού, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που πλήττεται από τις σαρωτικές αλλαγές στο χώρο της υγείας, με την ευκαιρία της διοργάνωσης της συγκέντρωσης στα Προπύλαια, δήλωσε: «Πέρα από τις ιδιότητές μου, συμμετέχω ως απλός πολίτης στην πρωτοβουλία αυτή για την αφύπνιση της κοινωνίας ενάντια στα μέτρα που λαμβάνονται ερήμην της. Είναι ελπιδοφόρο που βλέπουμε ότι ο κόσμος τις τελευταίες μέρες έχει βγει στους δρόμους. Ενωμένοι και αποφασισμένοι, απλοί πολίτες και πνευματικοί άνθρωποι του τόπου, αγωνίζονται για να βρουν διέξοδο στα αδιέξοδα που οδηγείται η χώρα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο