Στη συγκέντρωση παιχνιδιών και ρούχων στο πλαίσιο της δράσης «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Άη Βασίλης» στο The Athens Mall παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΣΚΑΪ Δ. Γιαννακάκη, την Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας Χ. Καμπάνη, και προσωπικό της τράπεζας στο χώρο της δράσης.


 


Στη δράση «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ ʼη Βασίλης» που πραγματοποίησαν η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ στο The Mall Athens στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί για το Παιδί» που υλοποιείται για 2η συνεχή χρονιά, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στο πλαίσιο της δράσης συγκεντρώθηκαν δώρα, παιχνίδια και παιδικά ρούχα για την ενίσχυση των δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών και των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί».


Στη διάρκεια της δράσης, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με τα ποικίλα δρώμενα και τις γιορτινές φιγούρες που βρίσκονταν στον χώρο.


Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΣΚΑΪ Δώρα Γιαννακάκη, η Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας Χάρις Καμπάνη, καθώς και προσωπικό της τράπεζας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο