Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου για την γιορτή της Αποκριάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

   Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή της Απόκρεω όπως κάθε χρόνο η Ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου στην μεγάλη αίθουσα της Νεανικής Εστίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης  με τη συμμετοχή πολλών ενοριτών και φίλων της Ενορίας.    

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα άνοιξε η Παιδική Χορωδία της Νεανικής Εστίας, υπό τη διεύθυνση, της καθηγήτριας μουσικής  Ελένης Ψαρογιώργου σε τραγούδια Μ. Χατζιδάκη. Ακολούθως η Χορωδία «Ελληνορθόδοξη Παράδοση» της Ενορίας ερμήνευσε επίκαιρα ελληνικά δημοτικά τραγούδια της Αποκριάς, υπό τη διεύθυνση του π. Λάμπρου Ανδρεάκη, ενώ οι τρεις Χορευτικές Ομάδες της Εστίας ,με τη καθοδήγηση του δασκάλου τους Σταύρου Καρύδη χόρεψαν Ελληνικούς χορούς.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Ρόμπερτ Ουϊλιαμς, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση για να τραγουδήσει, αφιερώνοντας το καλλιτεχνικό πρόγραμμά του στο Δήμαρχο Αμαρουσίου και φίλο του κ. Γιώργο Πατούλη.
Η εκδήλωση έκλεισε με ελληνικά δημοτικά τραγούδια από την Παραδοσιακή Ορχήστρα της Νεανικής Εστίας και ερμηνευτή τον Χρυσόστομο Μητροπάνο, συνεργάτη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους Ιερείς της Ενορίας και όλους τους συντελεστές της βραδιάς και τόνισε για μια ακόμη φορά ότι στον πολιτισμό δεν υπάρχουν όρια, υπογραμμίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή  θα στηρίζει και θα ενισχύει κάθε πολιτιστική κυψέλη που υπάρχει σε κάθε γειτονιά της πόλης.   

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Α.Ε. Νικόλαος Πέππας και άλλοι επίσημοι. Όλοι οι παριστάμενοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά, γεύτηκαν  το ωραίο φαγητό, το άφθονο κρασί, καθώς και τη ζεστή επικοινωνία και χαρά.                    

 

Σχετικά αρχείαΣτη μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου για την γιορτή τα Αποκριάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (1)


Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου για την γιορτή τα Αποκριάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (2)


Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου για την γιορτή τα Αποκριάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (3)


Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου για την γιορτή τα Αποκριάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο