Στη μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου το «Νέο Μαρούσι» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στη καλοκαιρινή μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου το «Νέο Μαρούσι», στον προαύλιο χώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου επί της Κυπρίων Αγωνιστών, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου,  παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Βασίλης Κόκκαλης,  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας, ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Πέτρος Κόνιαρης.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο χαιρετισμό  του ο κ. Νικόλαος Πέππας συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Ζάκο Χατζηγιαννάκη και τα μέλη του Δ.Σ. για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που φέρνουν κοντά τους κατοίκους της γειτονιάς . ενώ υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή συνεργάζεται με το Σύλλογο που θεωρεί συμβουλευτικό της όργανο, όπως και με όλους της συλλόγους της πόλης, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα που έχει ανάγκη η γειτονιά και που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Ζάκο Χατζηγιαννάκης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Διοίκησης για την παρουσία τους στην εκδήλωση και την άριστη συνεργασία μεταξύ τους, αναφέρθηκε στα έργα που προγραμματίζονται και βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή και ειδικότερα στην Κυπρίων Αγωνιστών, στη Μεσογείων και στη Σωρού, προκειμένου να δημιουργηθούν ασφαλείς συνθήκες διέλευσης για τους μαθητές και τους πεζούς. Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Γιακουμής.

Οι παριστάμενοι μεταξύ των οποίων ήταν και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το συγκρότημα της Αννούλας Μπιλιλή σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο έντεχνου λαϊκού, ρεμπέτικου, δημοτικού και νησιώτικου τραγουδιού, ενώ απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα.  Στην εκδήλωση παρούσα ήταν και η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρία Καρλατήρα.

 

Σχετικά αρχείαΣτη μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου το «Νέο Μαρούσι» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στη μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου το «Νέο Μαρούσι» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο