Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
|download file .jpg 52 KB|


Προσκεκλημένος  στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε στα εγκαίνια ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010.


Ο κ. Δήμαρχος παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου. Στο περιθώριο της Έκθεσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κυβερνητικά στελέχη και πολιτικούς παράγοντες για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι περισσότεροι Δήμοι όλης της χώρας.
                      
Με αφορμή την Έκθεση ο κ. Πατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών είναι υπόθεση που αφορά όλους τους Έλληνες. Σ’ αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμβάλουμε όλοι. Η Αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή του Καλλικράτη, αποκτά αναβαθμισμένο ρόλο και αρμοδιότητες. Για να ανταποκριθεί χρειάζεται ουσιαστική  οικονομική στήριξη από την Πολιτεία. Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα των στιγμών, αλλά από την άλλη, είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε  από την Κεντρική Εξουσία αυτά που δικαιούμαστε για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους πολίτες».


Μετάβαση στο περιεχόμενο