Στη διήμερη γιορτή ηλιοπροστασίας του Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης Μελανώματος «Μελάμπους» συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailOι Αντιδήμαρχοι Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας του Δήμου Αμαρουσίου Νικόλας Αλεπούς, και Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Παρτσινέβελος, από δεξιά, με την Δρ. Κωνσταντίνα Φραγκιά, μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης Μελανώματος «Μελάμπους», εκπρόσωπο του τμήματος καλλυντικών του φαρμακείου στο Avenue, και εθελόντρια του οργανισμού.Παιδάκια μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι να αγαπούν αλλά και να «προσέχουν» τον ήλιο.Δωρεάν διαγνωστική εξέταση του πληθυσμού πραγματοποιεί εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό στο πλαίσιο της δράσης.


Στη γιορτή ηλιοπροστασίας για παιδιά που διοργανώνει ο Οργανισμός Πρόληψης & Αντιμετώπισης Μελανώματος – «Μελάμπους» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου σήμερα και το Σάββατο 7 Ιουλίου, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας του Δήμου Αμαρουσίου Νικόλας Αλεπούς, και Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Παρτσινέβελος.


Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής προσπάθειας που πραγματοποιείται το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου 2012 από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. στο εμπορικό κέντρο AVENUE (Κηφισίας 41 – 47) στο Μαρούσι, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί εξετάζουν δωρεάν τον πληθυσμό, παιδιά και ενήλικες, που έχει σπίλους «ελιές» ή ογκίδια προχωρώντας σε διάγνωση για την εκδήλωση ή την επικινδυνότητα εμφάνισης μελανώματος.


Στο πλαίσιο της δράσης, σε παράλληλες δραστηριότητες, τα παιδιά συμμετέχουν σε παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, μαθαίνουν τα μυστικά της ηλιοπροστασίας και κάνουν τον ήλιο τον καλύτερο τους φίλο!.

Μετάβαση στο περιεχόμενο