Στη δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου, Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ενός ακόμη Παραρτήματος ΚΑΠΗ στην Αγία Φιλοθέη προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Αποκριάτικη εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
download _.jpg file 146 KBdownload _.jpg file 135 KB


Τη δημιουργία «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και «Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης» για την υποστήριξη άπορων συμπολιτών μας και ατόμων της τρίτης ηλικίας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην αποκριάτικη εκδήλωση που οργάνωσε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 27 Φεβρουαρίου 2007 σε κέντρο διασκέδασης στην Πεύκη, με τη συμμετοχή 600 και πλέον μελών του ΚΑΠΗ.

Μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο – όπως είπε ο κ. Πατούλης – οι άποροι συνάνθρωποί μας θα μπορούν να εφοδιάζονται εντελώς δωρεάν βασικά είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης. Επίσης η δημιουργία Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης που σχεδιάζει για το 2008 ο Δήμος Αμαρουσίου θα έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Το Ταμείο αυτό θα λειτουργεί με την οικονομική συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και ενισχύσεις από κοινωνικούς φορείς και συμπολίτες μας.

΄Οσον αφορά το έργο που επιτελέσθηκε το 2007 για τη στήριξη και τη φροντίδα «αυτών που μας μεγάλωσαν» ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στη δημιουργία του νέου Παραρτήματος ΚΑΠΗ στο Πολύδροσο Αμαρουσίου και ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ακόμη ΚΑΠΗ στην Αγία Φιλοθέη εντός του 2008, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των περιοχών του Δήμου μας. Επίσης αναφέρθηκε στη συνταγογράφηση των φαρμάκων για τα μέλη του ΚΑΠΗ από γιατρούς του ΙΚΑ εντός των ΚΑΠΗ αλλά και την προσφορά υπηρεσιών φυσιοθεραπευτών κατ΄ οίκον.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Δημήτριος Καμπούκος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έγινε το 2007 και υποσχέθηκε ότι το 2008 «με τη συμπαράσταση του Δημάρχου μας κ. Γ. Πατούλη» θα γίνουν ακόμη περισσότερα προς όφελος των μελών του ΚΑΠΗ και όλων των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο