Στη δεντροφύτευση του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Δεντροφύτευση στη γειτονιά του Ψαλιδίου διοργάνωσε και πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί το πράσινο στην περιοχή. Την πρωτοβουλία στήριξαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και μέλη του Συλλόγου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τον πρόεδρο Δημήτρη Θεοχάρη, και τα μέλη του συλλόγου για την ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα περιβάλλοντος και δήλωσε τη στήριξή του προς κάθε προσπάθεια που είναι προς όφελος του περιβάλλοντος και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της γειτονιάς.

Στη δράση συμμετείχαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Βασίλης Κόκκαλης. 

Σχετικά αρχείαΣτη δεντροφύτευση του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (1)


Στη δεντροφύτευση του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (2)


Στη δεντροφύτευση του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο