Στη δενδροφύτευση του Κοκκιναρά συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Πεντέλης  Δημήτριος Στεργίου –Καψάλης, στην δενδροφύτευση του Κοκκιναρά.
|download file .jpg 112KB|


Στην δενδροφύτευση του Κοκκιναρά, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Στ. Στεφανίδης και άλλα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου Στ. Τσιπουράκη.
|download file .jpg 60KB|


Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης ,εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχουν στη δενδροφύτευση.
|download file .jpg 148KB|


|download file .jpg 389KB|


 


Εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη συμμετείχαν και στην 3η δενδροφύτευση του Κοκκιναρά, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους και ο Ραδιοφωνικός και Τηλεοπτικός Σταθμός ΣΚΑΙ.    

 Στην δενδροφύτευση το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής, Θεόδωρος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ενώ μαζική ήταν η συμμετοχή του κόσμου κάθε ηλικίας.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία αυτή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε: « Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, την ενίσχυση του πρασίνου και την αποκατάσταση των καμένων. Ως Δημοτική Αρχή αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, ώστε να σωθούν και οι τελευταίοι πνεύμονες πρασίνου, ενώ με τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Δήμου μας συμμετέχουμε σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανάπλαση και αποκατάσταση των καμένων περιοχών.
Το μήνυμα αυτής της ημέρας είναι ότι «αυτοί θα καινε, εμείς θα φυτεύουμε». Παράλληλα η κυβέρνηση μέσα από νομοθετικές ρυθμίσεις και διατάξεις θα πρέπει να προστατεύσει την προσπάθεια των ενεργών πολιτών. Ιδιαίτερα σε μια εποχή, που μιλάμε για ανάπτυξη του αστικού πρασίνου και ακόμη περισσότερο του περιαστικού πράσινο που είναι συνυφασμένο με την ύπαρξη της ζωής και της δημόσιας υγείας.»
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο