Στη γραμμή της Πλατείας Κουμουνδούρου οι ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τα «κομματόσκυλα» της πλατείας Κουμουνδούρου επέβαλαν για μια ακόμη φορά στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου τη σκληρή κομματική τους γραμμή και προχώρησαν στην έκδοση μιας ακόμη ανακοίνωσης σχετικά με την υπόθεση που αφορά στον έλεγχο νομιμότητας των πτυχίων και πιστοποιητικών των εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου που διενεργήθηκε από τη Διοίκηση Πατούλη.


Η νέα αυτή ανακοίνωση έναν στόχο εξυπηρετεί, να ακυρώσει τη δυναμική της υποψηφιότητας του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, για την προεδρία της Κ.Ε.Δ.Ε.


Γι’ αυτό επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα και συκοφαντίες περί δήθεν συγκάλυψης της Διοίκησης Πατούλη στη χρήση πλαστών δικαιολογητικών από υπαλλήλους του Δήμου.


Είναι ψέματα όσα λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι:  • Αν ήθελε η Διοίκηση Πατούλη, να συγκαλύψει υπαλλήλους που χρησιμοποίησαν πλαστά πιστοποιητικά, απλά θα έκανε ότι κάνουν άλλοι Δήμαρχοι, που ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα αρνούνταν να εφαρμόσει τον Νόμο και θα κάλυπτε τους παράνομους. Όμως, εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, που μιλά από τη μια υποκριτικά για την εφαρμογή των νόμων κι από την άλλη αρνείται να τους εφαρμόσει.

  • Η Διοίκηση Πατούλη δεν λέει ψέματα, όπως λένε τα στελέχη της δημοτικής παράταξης ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου. Η Διοίκηση Πατούλη προχώρησε στους ελέγχους νομιμότητας των τίτλων και πιστοποιητικών όλων των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου χωρίς να εξαιρέσει από αυτόν τον έλεγχο τα συγγενικά πρόσωπα στελεχών και δημοτικών συμβούλων της δημοτικής της παράταξης. Στη συνέχεια, διαβίβασε τα αποτελέσματα του ελέγχου στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί η ύπαρξη ή μη ποινικών ευθυνών.

  • Επίσης, είναι καινοφανής τουλάχιστον η άποψη που διατυπώνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου περί οικογενειακής ευθύνης των στελεχών της Διοίκησης Πατούλη, σε περιπτώσεις που συγγενικά τους πρόσωπα χρησιμοποίησαν πλαστά δικαιολογητικά και πιστοποιητικά. Αν ισχύει ο κανόνας αυτός για τον Δήμο Αμαρουσίου, θα ισχύει και για το κόμμα τους. Κι αν ισχύει για το κόμμα τους η λογική της οικογενειακής ευθύνης, τότε θα πρέπει να απαιτήσουν άμεσα την απομάκρυνση κορυφαίου κομματικού και κοινοβουλευτικού τους στελέχους, του οποίου στενό συγγενικό πρόσωπο είχε κατά το παρελθόν συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία τράπεζας. Θα το κάνουν ή για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά;

Η Διοίκηση Πατούλη δεν ενστερνίζεται τη λογική της οικογενειακής ευθύνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου τι άποψη έχει;

Μετάβαση στο περιεχόμενο