Στη γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος για τη λήξη της σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΤην αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στο έργο του Σικιαριδείου εξέφρασε ο Δήμαρχος κ.Γ.Πατούλης.
|download file .jpg 465Kb|


Ο κ.Πατούλης με τον πρόεδρο του Σικιαριδείου κ.Μ.Σιγουράκο παρακολουθούν την παράσταση των παιδιών του Ιρδύματος.
|download file .jpg 142Kb|


Με μια χαρούμενη και κεφάτη παράσταση, τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά, τους δασκάλους και τους υπεύθυνους του Ιδρύματος, στέλνοντας το μήνυμα για ένα όμορφο, ξεκούραστο καλοκαίρι.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ο οποίος, μαζί με τους γονείς των παιδιών και τους φίλους του Ιδρύματος, απόλαυσε τα θεατρικά σκετς, τα τραγούδια και τα χορευτικά των παιδιών.

Στον χαιρετισμό του, ο κ.Πατούλης συνεχάρη τον πρόεδρο του Σικιαριδείου, κ.Μ.Σιγουράκο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος για τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν για την καθημερινή φροντίδα, διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση των παιδιών. Ταυτόχρονα, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στο έργο του Ιδρύματος, αναφέροντας ότι ήδη έχει παραδοθεί  η παιδική χαρά στην οποία τα παιδιά του Ιδρύματος μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σικιαριδείου, κ.Σιγουράκος, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για το έργο της παιδικής χαράς, που έκανε πιο όμορφη την καθημερινότητα των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ.Δημ.Καρλαύτης, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ.Κώστας Γείτονας, γονείς και φίλοι του Ιδρύματος.Μετάβαση στο περιεχόμενο