Στην avant premiere της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ», της Κλειώς Φανουράκη που προβλήθηκε στον ιστορικό Κινηματογράφο, «Μίμης Φωτόπουλος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στον Δήμο Αμαρουσίου στηρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νέες ιδέες και συνεργασίες ενισχύοντας αυτό το όραμα σε μια πόλη που ήταν και είναι πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό.

 

Στην avant premiere της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ», της Κλειώς Φανουράκη που προβλήθηκε στον ιστορικό Κινηματογράφο, «Μίμης Φωτόπουλος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι, «είμαστε περήφανοι που η avant premiere της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ» γίνεται στον Δήμο μας και μάλιστα προβάλλεται από έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό αλλά και ιστορικό κινηματογράφο της πόλης μας και ιδιαίτερη πολιτιστική αξία.

Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω, τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, τους συντελεστές της ταινίας και όλους όσοι βοήθησαν για την προβολή της στον κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος».

Συγχαίρω και την κ. Κλειώ Φανουράκη για το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας αλλά και όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ, οι κατεξοχήν άνθρωποι του πολιτισμού και του πνεύματος.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει πάντα τον Πολιτισμό και ιδιαίτερα τους νέους καλλιτέχνες με μοναδικά ταλέντα ενισχύοντας το πολιτιστικό επίπεδο.

Στον Δήμο Αμαρουσίου στηρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νέες ιδέες και συνεργασίες ενισχύοντας αυτό το όραμα σε μια πόλη που ήταν και είναι πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κ Ορέστης Ανδρεαδάκης, Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και κριτικός Κινηματογράφου.

Παρόντες στην προβολή της ταινίας ήταν οι Αντιδήμαρχοι, Σπύρος Σταθούλης και Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ευάγγελος Κάββαλος και Αθανάσιος Βελής.

Την Παρασκευή 16 – 06 – 2017 στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος» και ώρα 20:45 θα παραβρεθεί ο πρωταγωνιστής, Γιώργος Χωραφάς και όλοι οι συντελεστές της ταινίας όπου με το τέλος της προβολής θα συζητήσουν με το κοινό. 

 

Σχετικά αρχείαΣτην avant premiere της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ», της Κλειώς Φανουράκη που προβλήθηκε στον ιστορικό Κινηματογράφο, «Μίμης Φωτόπουλος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_1


Στην avant premiere της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ», της Κλειώς Φανουράκη που προβλήθηκε στον ιστορικό Κινηματογράφο, «Μίμης Φωτόπουλος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_2


Στην avant premiere της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ», της Κλειώς Φανουράκη που προβλήθηκε στον ιστορικό Κινηματογράφο, «Μίμης Φωτόπουλος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_3


Στην avant premiere της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ», της Κλειώς Φανουράκη που προβλήθηκε στον ιστορικό Κινηματογράφο, «Μίμης Φωτόπουλος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο