Στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου- Δημοτικού Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα δεκάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου & Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά με πλούσια ζωντανή μουσική σε κεντρικό μεζεδοπωλείο, με την ευκαιρία της κοπής των πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Ρένας Χαλιώτη, του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κου Γεώργιου Φλεμοτόμου, της υποδιευθύντριας κας Ειρήνης Χαϊδή, της Διευθύντριας του Νηπιαγωγείου κας Ντίνας Κολοκυθάς, της Προέδρου του Συλλόγου κας Όλγας Κολοκοτρώνη και μελών του Δ.Σ.  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία, προσωπική και οικογενειακή πρόοδο. Παράλληλα εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στην προσπάθεια των γονιών  και στο έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας του 1ου Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση των παιδιών του σχολείου και των οικογενειών τους.  

 

Σχετικά αρχείαΣτην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου- Δημοτικού Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο