Στην χοροεσπερίδα της Ένωσης Δημάρχων Αττικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της πίτας της Ένωσης Δημάρχων Αττικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή θητεία στους παριστάμενους δημάρχους της Αττικής και ζήτησε τη συνεργασία τους για την καλύτερη διαχείριση των θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έμφαση έδωσε ο κ. Πατούλης, στις διαδικασίες διαλόγου για καλύτερη αποτελεσματικότητα των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για περαιτέρω ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου των δήμων ως φορείς διατήρησης της κοινωνικής συνοχής.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας, και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Περικλής Γκότσης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Πατούλης, συνομίλησε με νυν και πρώην δημάρχους και αντάλλαξαν απόψεις επί επίκαιρων θεμάτων της αυτοδιοίκησης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του στη χοροεσπερίδα της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Π. Καμάρα, τον Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και τον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Ηρ. Γκότση.


Στιγμιότυπο από τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο