Στην φιλανθρωπικού σκοπού εκδήλωση του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην ετήσια ψυχαγωγική συνεστίαση φιλανθρωπικού σκοπού που διοργάνωσε η «Αμαρυσία Εστία» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε πολλούς φίλους και μέλη του Σωματείου. 

Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου και στη λειτουργία μιας σειράς από κοινωνικές δομές που υποστηρίζουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, με ειδική αναφορά στη λειτουργία του  ΚΔΑΠ ΑμεΑ, που αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για την στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους. Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία στο Δήμο Αμαρουσίου ξενώνα ημιαυτόνομης διαβίωσης για τα παιδιά και τα άτομα με αυτισμό και αναπηρία.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της «Αμαρυσίας Εστίας»  κα Σοφία Κοντοπούλου ευχαρίστησε το κο Πατούλη για τν αμέριστη συμπαράστασή του στο Σωματείο, καθώς και στα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ικανότητες και υπογράμμισε την αναγκαιότητα της δημιουργίας του ολοήμερου ξενώνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ελευθέριος Μαγιάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου κ. Σηφάκης.

Την φιλανθρωπική εκδήλωση που τα χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των παιδιών του Σωματείου, διάνθισε με κρητική μουσική το συγκρότημα του Γιάννη Μακριδάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1


Στιγμιότυπο 2


Στιγμιότυπο 3


Στιγμιότυπο 4


Στιγμιότυπο 5

Μετάβαση στο περιεχόμενο