Στην φιλανθρωπική εκδήλωση των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου-Μελισσίων και του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης μεταξύ στελεχών και πλήθους φίλων του Προσκοπισμού απευθύνει θερμό χαιρετισμό.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με μέλη της Διοίκησης, στελέχη και φίλους των Προσκόπων της πόλης.


 


Στον αποκριάτικο χορό για την ενίσχυση των Συστημάτων όλων των Προσκόπων Αμαρουσίου, που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων και του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τα στελέχη και τους φίλους του προσκοπισμού, ο κος Πατούλης εξήρε τη σημαντική εθελοντική προσφορά και τη συμμετοχή τους στις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στο σημαντικό έργο που επιτελούν, μεταλαμπαδεύοντας πανανθρώπινες αξίες στη νέα γενιά.


Η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων κα Μαργαρίτα Γεωργοπούλου ευχαρίστησε τον κο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, σημειώνοντας ότι οι πρόσκοποι είναι κοντά σας, και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην προαγωγή του έργου του Δήμου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο Αρχηγός του Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου- Μελισσίων, ιατρός κος Ιωάννης Γεωργόπουλος και ο Τοπικός Έφορος Αμαρουσίου – Μελισσίων κος Νίκος Μπόγδανος.


Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος κος Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Θανάσης Βλαχοπιώτης.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο