Στην υπαίθρια συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email 

Μία όμορφη μουσική βραδιά απόλαυσαν οι θεατές που παραβρέθηκαν στη συναυλία της Φιλανθρωπικής του Δήμου Αμαρουσίου.
 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο χαιρετισμό του προς το ακροατήριο της βραδιάς.


Στην υπαίθρια συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου με τίτλο «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε»,που παραχώρησε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των φετινών προγραμμάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στην πλατεία Γαρδέλη, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Οι θεατές που έδωσαν το «παρών» στην πλατεία για να παρακολουθήσουν τη συναυλία, απόλαυσαν ένα «αυτοσχέδιο» μουσικό πρόγραμμα με μελωδίες από διάφορα ρεπερτόρια. Οι μουσικοί και οι υπεύθυνοι της ορχήστρας, Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος και Αντώνης Κανδηλιώτης,ανταμείφθηκαν για το αποτέλεσμα με το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου.


Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνεχάρη τους μουσικούς για τα πολύ όμορφα μουσικά ακούσματα που τους προσέφεραν και ευχαρίστησε τους θεατές που τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και τους συμμετέχοντες στα προγράμματά του.


Παρόντες στη μουσική βραδιά ήταν,επίσης,ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο