Στην τελετή ανακήρυξης των «Πρεσβευτών Ελληνισμού» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

|download file .jpg 595KB|


Στην τελετή ανακήρυξης των «Πρεσβευτών Ελληνισμού», που διοργάνωσε για 12η συνεχή χρονιά η Νομαρχία Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συνομίλησε με τον Μακαριότατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. κ. Θεόδωρο, που τιμήθηκε για το έργο του και την προσφορά του και τον συνεχάρη για την τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που προσφέρει η Αρχιεπισκοπή στις περιοχές της Αφρικής που μαστίζονται από την πείνα, τον πόλεμο, τη βία και τη φτώχεια.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κάλεσε δε τον Μακαριώτατο να τιμήσει με την παρουσία του τη μεγάλη συναυλία  του Youssou N’ Dour που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, στις 22 Απριλίου στο Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, για τους σκοπούς της «Ελληνικής Δράσης Αφρικής».

Στην τελετή εκτός από τον Μακαριότατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρο Β, βραβεύτηκαν τέσσερις καθηγητές από τη Γαλλία, την Αμερική, την Ισπανία και την Κίνα, που με τη δράση, το έργο και τη γενικότερη στάση ζωής τους προβάλλουν και υπηρετούν παγκοσμίως τα Ελληνικά Ιδεώδη και τον Ελληνικό Πολιτισμό.


 


|download file .jpg 231KB|

Μετάβαση στο περιεχόμενο