Στην τελετή έναρξης του 12ου DSAMUN Συνεδρίου της Γερμανικής Σχολής παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Kα Ρ. Χαλιώτη

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 141KB|


Στην τελετή έναρξης του 12ου DSAMUN Συνεδρίου ( Deutsche Schule Athen Model United Nations ) στη Γερμανική Σχολή στο Μαρούσι, στις 22 Οκτωβρίου 2009 παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Αναπληρωτής Δημάρχου, Κα Ρένα Χαλιώτη.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του πρέσβυ της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Dr Wolfgang Schultheiss, του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Μέσα από αυτόν το θεσμό οι έφηβοι μαθητές Ελληνικών και ξένων σχολείων  έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από τη μία πλευρά τον τρόπο λειτουργίας του ΟΗΕ, να λάβουν μέρος σε πολιτικές συζητήσεις και από την άλλη να μάθουν να λειτουργούν μέσα σ’ ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Το DSAMUN είναι μία προσομοίωση των συνεδριάσεων των Ηνωμένων Εθνών, διεξάγεται σύμφωνα με τον κανονισμό της Χάγης και τα αποτελέσματα του συνεδρίου αποστέλλονται στους εκπροσώπους του ΟΗΕ.

Στην συνάντηση με τον Πρέσβυ της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και με τη Διοίκηση της Γερμανικής Σχολής η κα Χαλιώτη μετέφερε τους  χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και την συμπαράστασή του στις πρωτοβουλίες και δράσεις του σχολείου που έχουν ως στόχο την πνευματική και πολιτιστική καλλιέργεια των μαθητών.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο