Στην τελετή έναρξης του Συνεδρίου «Athens Medical Leadership +Innovation Conference» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την τελετή έναρξης του Συνεδρίου«Athens Medical Leadership +Innovation Conference», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία κορυφαίων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων.

Το συνέδριο οργάνωσε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 32 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας και προσφοράς, σε κορυφαίες και καινοτόμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.

Στο χαιρετισμό  του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης μεταξύ άλλων υπογράμμισε το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας τις τελευταίες δεκαετίες από τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, με την ίδρυση το 1984 του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι.

Παράλληλα επεσήμανε τη σημαντική συνεισφορά του στην οικονομία της χώρας, μέσω των επενδύσεων και της συνεχούς ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού.
« Σε μία πόλη, όπως το Μαρούσι όπου ο ιατρικός τουρισμός μπορεί να αναπτυχθεί, το Ιατρικό Κέντρο μπορεί να αποτελέσει την πηγή του ιατρικού τουρισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.      

 Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου, προκειμένου μέσω της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών στην ιατρική επιστήμη να συνεισφέρει στην διατήρηση και προαγωγής της υγείας των πολιτών.

Στο διήμερο συνέδριο κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες παρουσίασαν της τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της σύγχρονης ιατρικής (9 ειδικότητες), ενώ παράλληλα μεταδόθηκαν πρωτοποριακές επεμβάσεις που διενεργούνται στα νοσοκομεία του Ομίλου.  

 

Σχετικά αρχείαΣτην τελετή έναρξης του Συνεδρίου «Athens Medical Leadership +Innovation Conference» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης (1)


Στην τελετή έναρξης του Συνεδρίου «Athens Medical Leadership +Innovation Conference» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο