Στην συνεστίαση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στη μουσική καλλιτεχνική βραδιά που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος» για την ενίσχυση των ηλικιωμένων της πόλης που έχουν ανάγκη, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τον Δήμαρχο  Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, που βρίσκεται στη Μόσχα σε διεθνές φόρουμ για την ενέργεια ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.
Μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του κου Πατούλη, υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης στο σημαντικό κοινωφελές έργο του Συλλόγου, καθώς και τη σταθερή βούληση του Δημάρχου Αμαρουσίου να είναι δίπλα στο Δ.Σ. και να υποστηρίζει τις εθελοντικές, αξιέπαινες δράσεις του.

Η Πρόεδρος κα Ελένη Φιλιππάτου, στο χαιρετισμό της εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την ολόπλευρη συμπαράστασή του.
Επίσης ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο κα Ρένα Χαλιώτη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη, κ. Δημήτρη Σμυρνή και κ.  Αθανάσιο Βλαχοπιώτη για την συμμετοχή της στην εκδήλωση, καθώς και όσους προσέφεραν  στη φιλανθρωπική βραδιά.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνεστίαση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος»


Στιγμιότυπο 2 από τη συνεστίαση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος»

Μετάβαση στο περιεχόμενο