Στην συνεστίαση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ιωάννης» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Print Friendly, PDF & Email

Στην καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ιωάννης» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου σε γνωστό εστιατόριο του Αμαρουσίου.

Η βραδιά κύλησε με πολλά χαμόγελα και καλή διάθεση συνοδεία εκλεκτών μεζέδων και κρασιού. Ο Γιώργος Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους, να ανταλλάξουν απόψεις και να ευχηθεί «Καλό Χειμώνα» σε όλους.

Ο ίδιος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποφασίζει για τον τόπο της ως ο μόνος θεσμός που βρίσκεται, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, εγγύτερα στις ανάγκες της καθημερινότητας των πολιτών, στοχεύοντας στην γρήγορη και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αποφασίζουν μόνες τους, χωρίς κηδεμονίες, για τη διασφάλιση των συμφερόντων του τόπου τους, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Παρά τις σημερινές αντιξοότητες η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση και σε αυτό της το έργο θέλει συνοδοιπόρους και βοηθούς του Συλλόγους. Οι προτάσεις όσο και οι απόψεις τους είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας. Είμαστε μαζί σας, στηρίζουμε το έργο σας και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του Δήμου μας».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κων/νος Αντωνόπουλος, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Αικατερίνη Φραγκάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνεστίαση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ιωάννης»


Στιγμιότυπο 2 από τη συνεστίαση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ιωάννης»

Μετάβαση στο περιεχόμενο