Στην πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας των γιατρών και νοσηλευτών στη Βουλή συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 153 Kb|

Ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συμμετέχει στην πορεία και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των γιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων  Αθήνας και Πειραιά και του προσωπικού του ΕΚΑΒ.


|download file .jpg 120 Kb|


Ο Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Επιτροπής της ΕΙΝΑΠ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των νοσοκομειακών γιατρών και νοσηλευτών.
|download file .jpg 104 Kb|


Στην πορεία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σε ένδειξη συμπαράστασης της συντονίστριας εφημερίας γιατρού του νοσοκομείου «Αττικόν», καθώς και των νοσοκομειακών γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά και του απλήρωτου προσωπικού στο ΕΚΑΒ.

Σε δηλώσείς του ο κ. Πατούλης υπογραμμίζει:
«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα βρίσκεται πάντα κοντά σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν τη ψυχή τους ώστε το Εθνικό Σύστημα Υγείας να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης σε κάθε πολίτη.

Για τη σημερινή κατάπτωση των νοσοκομειακών ιδρυμάτων φέρνει βαρύτατες ευθύνες η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα πρωτοστατήσει σε κοινό μέτωπο με όλους τους υγειονομικούς για να αλλάξει η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση στα νοσοκομεία».

Μετάβαση στο περιεχόμενο