Στην Πολεοδομική Ενότητα Αγίου Νικολάου εγκαθίσταται νέος ηλεκτροφωτισμός από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα εγκατάστασης νέων φωτιστικών σωμάτων που εφαρμόζει ο Δήμος Αμαρουσίου.


Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος έχει ξεκινήσει από τις 23 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου, στην Πολεοδομική Ενότητα του Αγίου Νικολάου, η αντικατάσταση των παλαιού τύπου ηλεκτρικών λαμπτήρων με νέους, οικολογικούς λαμπτήρες υψηλής πιέσεως, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης.


Το πρόγραμμα εγκατάστασης νέου ηλεκτροφωτισμού έχει στόχο να κάνει τις γειτονιές της πόλης μας πιο φωτεινές και πιο ασφαλείς και να προωθήσει το μήνυμα για προστασία και σεβασμό του περιβάλλοντος.


Ήδη έχει εφαρμοστεί αρχικά στην περιοχή του Σωρού, όπου τοποθετήθηκαν 250 νέα φωτιστικά, ακολουθεί η περιοχή του Αγίου Νικολάου, ενώ το πρόγραμμα θα επεκταθεί σταδιακά και στις υπόλοιπες γειτονιές του Αμαρουσίου.


Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου  θα τοποθετηθούν συνολικά 214 φωτιστικά νέου τύπου 150 W 230V/50Hz ISO 9001 2000 CE με λαμπτήρες υψηλής πιέσεως Master City E 40 150 λευκού χρώματος, σε 25 οδούς της περιοχής.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε σχετικά: «Με τα νέου τύπου φωτιστικά σώματα που τοποθετούνται σταδιακά στο Μαρούσι, ομορφαίνουμε και κάνουμε ακόμη πιο ασφαλείς τις γειτονιές της πόλης μας. Ταυτόχρονα, συμβάλλουμε στον περιορισμό της αλόγιστης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Ως Δημοτική Αρχή προωθούμε την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης και της προστασίας του περιβάλλοντος, που παραμένουν για εμάς ουσιώδεις αξίες και προτεραιότητες».

Μετάβαση στο περιεχόμενο