Στην παρουσίαση του φωτογραφικού Λευκώματος “Η ΚΡΗΤΗ της καρδιάς μας…” ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Το φωτογραφικό Λεύκωμα του Δημήτρη Καμπουράκη είναι ένας ύμνος στις ομορφιές και στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Κρήτης»

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην παρουσίαση του λευκώματος “Η ΚΡΗΤΗ της καρδιάς μας…” από τις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ, του δημοσιογράφου Δ. Καμπουράκη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Κατά την εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Για το βιβλίο μίλησαν η βουλευτής της ΝΔ Ν. Μπακογιάννη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σ. Αρναουτάκης, ο συγγραφέας του λευκώματος Δ. Καμπουράκης και η CEO των Ηotel Group Smpokos  Κ. Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου.

Το φωτογραφικό Λεύκωμα διατρέχει την ιστορία της Κρήτης από τη Μινωική εποχή μέχρι σήμερα και αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο τις αντιθέσεις, τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα τοπία του νησιού.

Μέσα από 500 εξαιρετικές φωτογραφίες ο συγγραφέας κάνει ένα εξαιρετικό οδοιπορικό στην πατρίδα του, με την πολύτιμη συνεισφορά του φωτογράφου Γ. Γιανέλλου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ συνεχάρη τον συγγραφέα Δ. Καμπουράκη για τη δουλειά του και τόνισε τα εξής:

«Το φωτογραφικό Λεύκωμα του Δημήτρη Καμπουράκη είναι ένας ύμνος στις ομορφιές και στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Κρήτης.

Η Κρήτη είναι τόσο ιδιαίτερη και τόσο μοναδική που όσες φορές και αν την επισκεφθείς ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι την ξέρεις. Πάντα κάτι καινούριο θα σου αποκαλύπτεται. Ο συγγραφέας μέσα από μία σειρά συγκλονιστικών φωτογραφιών μας ξεναγεί σε αυτό το υπέροχο νησί, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη γοητεία αυτού του νησιού. Αξίζει να το διαβάσει κανείς για να επιβεβαιώσει ότι ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο».

 

Σχετικά αρχείαΣτην παρουσίαση του φωτογραφικού Λευκώματος “Η ΚΡΗΤΗ της καρδιάς μας…” ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_1


Στην παρουσίαση του φωτογραφικού Λευκώματος “Η ΚΡΗΤΗ της καρδιάς μας…” ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο