Στην παρουσίαση του προγράμματος εθελοντισμού των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 85KB|


|download file .jpg 178KB|


Προσκεκλημένος του Υπουργού Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά και της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2011 κας Γιάννας Δεσποτοπούλου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην παρουσίαση του Προγράμματος Εθελοντισμού των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011.      

Την ειδική εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος υπέγραψε την πρώτη αίτηση εθελοντή για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, ενώ τον πρωθυπουργό εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Διακρίσεις απονεμήθηκαν σε καλλιτέχνες, ολυμπιονίκες και παραολυμπιονίκες οι οποίοι αναγορεύτηκαν σε «κήρυκες εθελοντισμού.» 

Με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος εθελοντισμού ΑΘΗΝΑ 2011  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το Ολυμπιακό Μαρούσι, θα υποδεχθεί το 2011 τους χιλιάδες αθλητές που θα έλθουν από 172 χώρες για να αγωνισθούν στα SpeciaL Olympics, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη  δύναμη ψυχής και θέλησης που διαθέτουν.
Εμείς ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα σταθούμε δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες και θα ενισχύσουμε κάθε τους προσπάθεια.
Ο εθελοντισμός για εμάς αποτελεί κορυφαία πράξη ανάδειξης της αγάπης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο μας, κινητήρια δύναμη που μας καθιστά ενεργούς πολίτες. Το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Αμαρουσίου, με τους δεκάδες συμπολίτες μας εθελοντές θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή υποστήριξης και ενίσχυσης  των αθλητών των Special Olympics to 2011.»
 


Μετάβαση στο περιεχόμενο