Στην παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007 -2013» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 183KB||download .jpg file 321KB|


Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Ο κ. Πατούλης εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υλοποίηση των δράσεων που περιλαμβάνει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία άλλωστε δέχεται και το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών με τον πολίτη.


Οι δράσεις αυτές σχετίζονται κυρίως με τη συντόμευση του χρόνου έκδοσης των πιστοποιητικών, την καταπολέμηση της διαφθοράς, την αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας καθώς και τους τομείς υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.


Mε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», συνολικού προϋπολογισμού 631 εκατ. ευρώ, επιχειρείται η διοικητική αναδιοργάνωση των κρισιμότερων δημόσιων υπηρεσιών και υπηρεσιών τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίες αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.


O κ. Πατούλης τόνισε με αφορμή την παρουσίαση ότι ο «Δήμος Αμαρουσίου προετοιμάζει μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες που θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, θέτοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια αποτελεσματική διοικητική μηχανή, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και θα κερδίζει  την εμπιστοσύνη τους με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει».  


   

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο