Στην παρουσίαση του βιβλίου «Αναζητώντας το νόημα της αληθινής γνώσης» της Σπυρούλας Σπύρου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου «Αναζητώντας το νόημα της αληθινής γνώσης». Στο πάνελ  η συγγραφέας Σπ. Σπύρου και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Ν. Χιδίρογλου.


 


Στην παρουσίαση του βιβλίου της Σπυρούλας Σπύρου «Αναζητώντας το νόημα της αληθινής γνώσης» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, παραβρέθηκε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη,ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας.    


Το βιβλίο πραγματεύεται την αναζήτηση της αλήθειας. Τι είναι γνώση; Πνεύμα ή ρεύμα; Θέωση ή ώση; Αποκάλυψη ή ανακάλυψη; Μία διαχρονικά βασανιστική, αλλά συνάμα και συναρπαστική περιπλάνηση του ανθρώπου μέσα στους αιώνες της ιστορίας.  


Μεταφέροντας το χαιρετισμό του Δημάρχου, ο κος Πέππας συνεχάρη την κα Σπύρου για το αξιέπαινο συγγραφικό έργο της που πραγματεύεται την αναζήτηση της αλήθειας, ταξιδεύοντας τον αναγνώστη μέσα από τις σελίδες του βιβλίου στο χρόνο, για να γνωρίσει την ατελεύτητη περιπέτεια του ανθρώπου,στην αναζήτηση του αληθινού νοήματος της γνώσης ή καλύτερα του νοήματος της αληθινής γνώσης. Παράλληλα ο κος Πέππας εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στην προσπάθεια των νέων ανθρώπων και την ανάδειξη του σημαντικού έργου τους, με τη διοργάνωση επιμορφωτικών, πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων.


Στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου μίλησαν: Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Νίκος Χιδίρογλου,ο Οικονομολόγος – επικεφαλής του κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία» Παναγιώτης Αποστόλου, ο Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω – Λογοτέχνης Βασίλης Καρβουνιάρης, ο Καθηγητής Αστροφυσικής Παν/μίου Πατρών – Πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Χρήστος Γούδης και ο Ιστορικός – Πρόεδρος ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. Σταύρος Καρκαλέτσης.


Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΕΣΟΠΤΡΟΝ». Τα έσοδα από τα συγγραφικά ποσοστά των πωλήσεων του βιβλίου, θα διατεθούν στην αντικαρκινική οργάνωση  BE STRONG.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο