Στην παρουσίαση της συλλεκτικής μουσικής έκδοσης «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ & ΩΔΑΙΣ ΑΛΑΛΑΞΩΜΕΝ» της χορωδίας της Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαορυσίου Γιώργος Πατούλης, με τον πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη, χαιρετίζοντας την εκδήλωση. O Χοράρχης και Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης, κατά την προσφώνησή του στην παρουσίαση.

Σε φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ εκπροσώπων της Εκκλησίας, του Δήμου, μελών, συγγενών και φίλων της χορωδίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης της συλλεκτικής μουσικής έκδοσης. 


Στην παρουσίαση της μουσικής συλλεκτικής έκδοσης με τίτλο: «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ & ΩΔΑΙΣ ΑΛΑΛΑΞΩΜΕΝ» της χορωδίας «Ελληνορθόδοξη Παράδοση» του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Η παρουσίαση της μουσικής συλλογής των 12 CD που εκδόθηκε με την ευκαιρία της επετείου των 20 χρόνων προσφοράς και δημιουργίας (1992-2012) της χορωδίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στο Πολύδροσο.


Στην προσφώνησή του ο επικεφαλής της χορωδίας και Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, για την ουσιαστική συμβολή και προσφορά του Δήμου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, αλλά και τα μέλη της χορωδίας για τη σημαντική προσφορά τους στην καλλιτεχνική δημιουργία.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, παρουσίασε, με τη σειρά του, τη συλλεκτική έκδοση των 12 μουσικών CD που περιλαμβάνουν ηχογραφήσεις από ζωντανές εμφανίσεις της χορωδίας στο Μέγαρο Μουσικής, στο Ηρώδειο, στο θέατρο Παλλάς, στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, στην Ιταλία και αλλού, χαρακτηρίζοντάς την έναν πραγματικό άθλο 20ετούς δημιουργίας και ένα μουσικό «κειμήλιο» για την πόλη του Αμαρουσίου. «Αυτό το μουσικό ανθολόγιο αποτελεί κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και αντιπροσωπευτικό δείγμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας στο Μαρούσι» σημείωσε ο κ. Πατούλης.


Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν, επίσης, ο εκπρόσωπος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας πατήρ Σπυρίδων, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Νικόλας Αλεπούς, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου Στυλιανός Μάρκου, μέλη, συγγενείς και φίλοι της χορωδίας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο