Στην παρουσίαση της νέας ΜΚΟ ‘Αποστολή’ από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης ανταλλάσσει θερμή χειραψία με τον Πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’.
|download file .jpg 82 KB|Ο κ. Πατούλης συνομιλεί με τον κ.Παπανδρέου
|download file .jpg 77 KB|Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ.Ν.Χιωτάκης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ο Νομάρχης Αθηνών κ.Γ.Σγουρός και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Ν.Κακλαμάνης.
|download file .jpg 112 KB|


Στην παρουσίαση της νέας ΜΚΟ ‘Αποστολή’ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που έγινε σήμερα στην Παλαιά Βουλή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.


Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στον Μακαριώτατο καλή επιτυχία στο έργο της νέας αυτής φιλανθρωπικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας της Αρχιεπισκοπής και τόνισε ότι ‘Θα είμαστε στο πλευρό της ‘Αποστολής ‘, όπου μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι, τόσο ως Δήμος Αμαρουσίου όσο και ως Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας μέσω της συνεργασίας μας σε προγράμματα πρόληψης της υγείας για απόρους, ώστε να  δώσουμε λύσεις στα κοινωνικά μας αδιέξοδα’.


Στο περιθώριο της παρουσίασης της ‘Αποστολής’, ο κ. Πατούλης είχε θερμή συνομιλία με τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, βουλευτές και άλλους παράγοντες του πολιτικού κόσμου που έδωσαν το ‘παρών’ στην εκδήλωση. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο