Στην παιδική γιορτή παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς για την αγάπη τους προς την παράδοση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαο Πέππα, (αριστερά) και το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Σμυρνή (δεξιά).

Το θερμό χειροκρότημα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και του πλήθους των παρευρισκομένων εισέπραξαν οι νεαροί χορευτές.Τα παιδιά ξεσήκωσαν τους θεατές με τη χάρη και τη χορευτική τους δεινότητα.


Τη γιορτή παραδοσιακών χορών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας από 6 έως 15 ετών, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος παρευρισκομένων. Η εκδήλωση εντάσσεται στις γιορτές που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου επ’ ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αθλητικής χρονιάς.


Περισσότερα από 350 παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια της πόλης, παρουσίασαν ένα ζωντανό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα σε ρυθμό παραδοσιακό και μουσικές «στάσεις» στο Αιγαίο, στη Μακεδονία, στη Χίο, στην Κέρκυρα, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στη Μικρά Ασία, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των γονιών τους αλλά και των υπόλοιπων θεατών.


Στο χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και την αγάπη τους προς τον παραδοσιακό χορό, αλλά και τους γονείς τους για την επένδυση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών τους στην ελληνική παράδοση. Τους ευχαρίστησε που βρίσκονται κοντά στα Τμήματα Αθλητισμού του Δήμου, και τους υποσχέθηκε ότι παρά τις δύσκολες συγκυρίες από το Μαρούσι δεν θα εκλείψουν ο αθλητισμός και τα προγράμματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στην παράδοση του τόπου μας.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο