Στην ομιλία του δικηγόρου – διεθνολόγου Γ. Νούλα απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 69 KB||download file .jpg 66 KB||download file .jpg 97 KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατουλης απευθύνει χαιρετισμό στην ενημερωτική εκδήλωση του δικηγόρου – διεθνολόγου Γ. Νούλα, με θέμα: ‘Οι συνέπειες του Μνημονίου για την Ελλάδα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση’, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Στο πάνελ ο Γ. Νούλας (κέντρο), ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας (δεξιά του) και ο δημοσιογράφος Ν. Χυδήρογλου.


Στην ενημερωτική εκδήλωση του δικηγόρου – διεθνολόγου Γεώργιου Νούλα απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης. 


Η ομιλία με θέμα: Οι συνέπειες του Μνημονίου για την Ελλάδα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση’ πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011.


Ο κ. Δήμαρχος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Τοπική Αυτοδιοίκηση από την εφαρμογή του προγράμματος ‘Καλλικράτης’ με την μεταφορά προς αυτήν δεκάδων νέων αρμοδιοτήτων χωρίς να υπάρχει μέχρι σήμερα αντίστοιχη μεταφορά πόρων από την Πολιτεία, τη μείωση των θεσμοθετημένων πόρων και την παρακράτηση οφειλών από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και  το πάγωμα κάθε αναπτυξιακού προγράμματος, παράλληλα με τη μη ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων σε καίριους τομείς.’Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται σήμερα κάτω από πολύ αντίξοες οικονομικά συνθήκες να συνεχίσει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες’ σημείωσε ο κ. Πατούλης.     


Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο οικονομολόγος κ. Κυριάκος Τόμπρας, με συντονιστή το δημοσιογράφο κ. Νίκο Χυδήρογλου. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο