Στην κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κόττου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά στα μέλη και τους φίλους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα – Κόττου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 94Kb|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2011.

Στον χαιρετισμό του προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ο κ. Πατούλης εκφράζοντας τις θερμές ευχές του για νέα χρονιά υπογράμμισε ότι «παρά τις δύσκολες συγκυρίες συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναγέννηση της πόλης μας και η νέα τετραετία θα είναι επίσης δημιουργική, ώστε το Μαρούσι να γίνει πρότυπη πόλη στην Αττική.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νησιώτης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Δήμαρχο για το έργο που έχει συντελεστεί στην περιοχή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και κατά τη νέα Δημαρχιακή του θητεία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης βράβευσε δύο ιδρυτικά μέλη του συλλόγου τους κ.κ. Ν. Πέππα και Ν. Μήταρη για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο