Στην κοπή της πίτας του Α. Ο. Παραδείσου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Γ. Γραμματέας του Α. Ο. Παραδείσου κ. Δ. Λέμης, η κ. Βιργινία Παναγιωτοπούλου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο κ. Γ. Παναγιωτόπουλος και ο Πρόεδρος του Α. Ο. Παραδείσου κ. Αλέξανδρος Σαρακάκης.
|download file .jpg 81 KB|


Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Σ. Προσαλίκας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο Νομάρχης Αθηνών κ. Γ. Σγουρός.
|download file .jpg 97 KB| 


 


Σε μια φορτισμένη συγκινησιακά εκδήλωση, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χατζηκώνστα, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου.
Μεγάλος «απών» από τη φετινή εκδήλωση, ο Πρόεδρος Αργύρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης μίλησε με συγκίνηση αλλά και θαυμασμό για την προσφορά του Αργύρη Παναγιωτόπουλου  στον Αθλητισμό και στη νεολαία, ενώ απένειμε στην σύζυγό του κ. Βιργινία Παναγιωτοπούλου, αναμνηστική πλακέτα.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Ε. Λέκκα, Αν. Παρτσινέβελος, Γ. Πουλόπουλος και Σ. Σταθούλης, ο Νομάρχης Αθηνών κ. Γ. Σγουρός, ο Δήμαρχος Πεύκης κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, παλιός αθλητής του Συλλόγου και προπονητής του βόλεϊ κ. Στέλιος Προσαλίκας καθώς και πλήθος κόσμου και αθλητές του Α. Ο. Παραδείσου.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο