Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Μανώλη, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ι. Ν. Αγίου Ελευθερίου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους και τους πιστούς στην κοπή της πίτας του ενοριακού ναού Αγίου Ελευθερίου.


 


Στην καθιερωμένη εκδήλωση του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου για την κοπή της βασιλόπιτας με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Παρόντων δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων του Ιερού Ναού αλλά και φίλων της ενορίας, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, με την ευκαιρία και της συμπλήρωσης πρόσφατα 50 χρόνων από την ίδρυση του ναού ευχήθηκε στον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ναού Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Μανώλη, και στα μέλη του να έχουν Υγεία και να αφήσουν με τη δράση τους τη σφραγίδα τους στην ενορία και για τα επόμενα 50 χρόνια.


Αναφερόμενος στο φιλανθρωπικό έργο του ναού, και του Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Στεφανιδάκη ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, επανέλαβε ότι ο Δήμος σταθερά θα συνεχίσει να είναι αρωγός των προσπαθειών του.


Παρόντες στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του ναού ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Ρένα Χαλιώτη, Γιώργος Ζήκος, Δημήτρης Καρλαύτης, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και φίλοι του ναού.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο