Στην καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι για την ενίσχυση του έργου αποπεράτωσης του Ναού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους στην εκδήλωση, μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής και δημοτική σύμβουλο Ε. Βλάχου – Σταματάκη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Δ. Θεοχάρη.
Ευχές για καλό φθινόπωρο αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.


Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών του Συλλόγου, και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε η φθινοπωρινή ψυχαγωγική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι με τη συμβολή του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση του έργου αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, επίσης, με τη συνεργασία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Ευγένιου, προϊσταμένου του Ναού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Ελένη Βλάχου Σταματάκη, για τις προσπάθειες της για την ολοκλήρωση του Ναού της περιοχής, και της ευχήθηκε μέσα και από τον νέο της θεσμικό ρόλο ως δημοτικός σύμβουλος της πόλης, να συμβάλει περαιτέρω στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών της στη γειτονιά του Ψαλιδίου.


Η πρόεδρος του Συλλόγου και δημοτική σύμβουλος κ. Σταματάκη, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της και τη σταθερή υποστήριξη του έργου της αποπεράτωσης του ναού.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και αντάλλαξε απόψεις για θέματα επικαιρότητας.


Στη βραδιά παραβρέθηκαν, επίσης, μέλη και φίλου του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και Πέτρος Κόνιαρης.

             


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο