Στην καθιερωμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην καλοκαιρινή μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι», στον προαύλιο χώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου, επί της Κυπρίων Αγωνιστών, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.  

Μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη προς το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κα Ελένη Βλάχου-Σταματάκη συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Ζάκο Χατζηγιαννάκη για τη διοργάνωση της όμορφης αυτής πολιτιστικής εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι».
Εκφράζοντας επίσης τη βούληση της Διοίκησης να βρίσκεται στο πλευρό των Συλλόγων και να υποστηρίζει το έργο τους, σημείωσε ότι «ο Σύλλογος του Νέου Αμαρουσίου, όπως και όλοι οι Σύλλογοι της πόλης, αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Διοίκησης του Δήμου, ώστε μέσα  από την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία να προωθούνται πρωτοβουλίες που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.»

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος  Ρώτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Αθανάσιος Φωτόπουλος και Μαρία Καρλατήρα.         

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.  Οι παριστάμενοι γεύτηκαν πλούσια εδέσματα, διασκεδάζοντας μέχρι αργά το βράδυ.

 

Σχετικά αρχείαΣτην καθιερωμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου (1)


Στην καθιερωμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου (2)


Στην καθιερωμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο